WEDSTRIJD ZVK Wezel - ZVK Proost Lier  2 - 8  (2-3)

DATUM 22-04-2005  20:50

DOELPUNTEN 1-0 Kodalci, 1-1 Marien, 1-2 Stanic, 2-2 Vanderperre, 2-3 Verlinden, 2-4 Marien, 2-5 Verlinden, 2-6 Marien, 2-7 Marien, 2-8 Torfs

VERSLAG Wezel kwam in de 4de minuut 1-0 voor, het was Kodalci die scoorde. Lier kon gelijk maken langs Marien en even later zelf uitlopen via een doelpunt van Stanic. Maar Vanderperre maakte er in de 14 de minuut 2-2 van. 2 minuten voor tijd maakte Verlinden er 2-3 van en zo bleef het ook tot de rust.

Na de rust was het al Lier wat de klok sloeg. Ze liepen uit tot 2-5 met doelpunten van Marien en Verlinden. Wezel zette nu alles op de aanval maar het was Lier dat via de counter verder kon uitlopen tot 2-8, de doelpuntenmaker waren 2 maal Marien en de laatste was voor Torfs. Al bij al een oververdiende overwinning voor Lier.

Kern ZVK Wezel: Maes, De Vocht, Duquet, Vanderperre, Vervecken, Kodalci, Bierens, Swerts, Nevelsteen, Lemmens

Kern Proost Lier: Schroven, Peeters, Marien, Torfs, De Pauw, De Pauw, Verlinden, Stanic, Van den Broeck, Van Gils

Scheidsrechter: Fabro Valentuv